Studenter 2014-2015

Thomas Espevik, kommer fra Ålgård, er bosatt i Oslo. Redaktør i Litteraturtidsskriftet Kamilla, som han tok initiativ til å starte våren 2013. Jobber deltid i VG og Vårt Land. Har en bachelor i samfunn og kultur fra UiO. Ferdig med en tekstforfatter-bachelor på Westerdals våren 2015, og har planer om å få verdens kuleste fulltidsjobb etter det.

Sarah Jordanson Fauske, kommer fra Langesund, er bosatt Bjølsen i Oslo. I tillegg til å gå på Forfatterstudiet ved UiT jobber hun i markedsavdelingen i NRK som PR- ansvarlig for forskjellige programmer og satsninger. Hun har bakgrunn fra Westerdals hvor hun tok utdanning som tekstforfatter, og UiO hvor hun tok et år med estetiske fag.

Runa Fjellanger, kommer fra Oslo, er bosatt i Oslo

Unn Catodotter Fyllingsnes, kjem frå Eikangervåg i Nordhordland, bur på Tingvold på Nordmøre. Er utdanna scenekunstnar ved TITAN teaterakademi (2006-2008) og har mellom anna reist på turné med stykket Katta i sekken av Hilde Myklebust (ein kultursekkproduksjon for Nynorsk Kultursentrum). Flytta nyleg på bygda og forlét stillinga som språk- og marknadskonsulent i kommunikasjonsavdelinga på Det Norske Teatret. Har omsett teaterstykket The Diamond Stars av Maya van den Heuvel-Arad (Internasjonal dramatikk, Transit forlag 2013).

Kristine Oseth Gustavsen, kommer fra Lier, er bosatt i Oslo. Gikk på forfatterstudiet i Bø 2010/2011. Har gitt ut tre ungdomsromaner på Panthera Publishing. Tror på enhjørninger.

Jonas Hansen Meyer. Jonas bor og jobber som lærer i Oslo.

Ane Høyem

Hilde Mangset Lorentsen

Maria Nilsen

Michael Rindahl, kommer fra Sortland, er bosatt i Fredrikstad

Tone Rossow

Jenny Svensson, kommer fra Stocholm, er bosatt i Tromsø. Jenny är frilansande koreograf och dansare utbildad på Laban Centre of Contemporary Dance i London. Hon har bland annat varit anställd som ungkoreograf och ungkunstner hos Stellaris DansTeater, varit ungkunstner på Festspillene i Nord-Norge och var en av grundarna och medlemmarna i InTuit Dansekompani. Jenny jobbar ofta med att kombinera text och rörelse i sina produktioner. Hon jobbar också på uppdrag som producent för RadArt – nettverk for fri scenekunst och som recensent för scenekunst.no.

Anne-Lise Stenseth

Lise Maria Strömqvist, kommer fra den lille fjordbygda Vestpollen, og er i dag bosatt i Kabelvåg i Lofoten. Har en bachelor i humanistiske fag og fragmenter av en master i historie. Begynte sin karriere som journalist, men er i dag rådgiver i Kystverket, hvor bokprosjektet om Myre havn og utviklingen av kysten i nord fyller deler av arbeidsdagen. Er for tiden aktiv kose- og melkeprodusent på kontinuerlig døgnvakt.

 Bente Ånestad